När det roliga börjar

Efter färdig renovering så är det många som tycker att det roliga börjar, att få möblera upp och inreda sitt nyrenoverade hem. Det kan vara en lång process med själva renoveringen och man drömmer om den dagen då allt är klart med allt och inredning börjar vara aktuell.

Det kan vara bra att vara med i början av renoveringen för färgsättning och liknande så att man får det exakt som man vill ha det. Man har säkert en bild om hur man vill att det ska vara i sitt egna hem. Därför är det en fördel att innan renoveringen sätter igång att man noterar i vilka färgskalor man vill att det ska finnas i hemmet.

Även om det inte är klart därhemma så kan man börja planera sin inredning så smått. Det finns mycket spännande på nätet som man kan kolla upp och eventuellt köpa om det är något som skulle passa in i det nyrenoverade hemmet. Hos Reforma Sthlm hittar du mycket intressant. Många gånger så kan det vara en fördel att surfa runt och skaffa sig inputs från olika sajter som visar på hur man inrett ett vardagsrum eller liknande.

Självklart så har du dina önskemål om hur det ska se ut i ditt hem och du kan med fördel blanda dina inredningsidéer med andras. Om du inte riktigt har klart för dig hur det ska se ut hemma hos dig så sätt dig och surfa runt för att få inspiration. Skapa ditt egna moodboard genom att spara ner bilder på din lokala hårddisk, då kan du gå tillbaka senare och kolla vad som du tyckte om.