Renovering av badrummet

Det finns några renoveringsprojekt som kanske kostar lite mer än andra det är köket och renovering av badrummet. Samtidigt så är det två ställen som man vistas mycket av sin tid i och man vill att det ska hålla och se bra ut. Ett badrum är det extra viktigt med tätskikt och att göra ett ordentligt väl förarbete så man inte står där med en vattenskada i ett senare skede.

Idag så lägger de flesta in golvvärme som också ökar kostnaderna i själva rummen, men speciellt skönt är det i ett badrum när man kliver ur badkar eller dusch och man känner det varma klinkergolvet. En annan stor fördel är att det torkar upp betydligt fortare med golvvärme. Ta en titt hos Stonefactory när det kommer till val av kakel och klinkers men också badrumsinredning. Allt på ett och samma ställe är praktiskt.

Planera din renovering noga och lämna inget åt slumpen när du väl börjar med allt. Kolla upp den inredning som du valt att köpa vilka mått som exempelvis badkaret har. Genom att använda Roomsketcher och rita in det ni vill göra i badrummet så får ni bättre överblick hur det kommer att se ut. Var säker på er sak var badrumsinredningen ska placeras, avlopp och annat kanske bestämmer i mångt och mycket placeringen. Om ni inte gör om och flyttar för att få en bättre layout i ert badrum. Det kan vara svårt när väl allt är på plats och fastskruvat att komma med förändringar.