Ta hand om ditt nybyggda badrum

Har du renoverat ditt badrum nyligen så vill vi vara de första att gratulera. Det gäller att ta hand om ditt nybyggda badrum på bästa sätt. Regelbunden städning av badrummet hör till så det är rent och snyggt. Om man installerat en jacuzzi så kräver den också ett visst underhåll för att ge dig och er härliga bad framöver.

Sköta om sitt spabad

Att sköta om sitt spabad som exempelvis en jacuzzi är egentligen inte så märkvärdigt. Det gäller att man rengör detta som man rengör ett vanligt badkar plus lite extra med tanke på filer och rör som får det att bubbla. Det finns spakemi att beställa online som kan underlätta i rengörandet av ditt spabad. Se till att till en början köpa dig ett startpaket passande ditt spabad med den kemi som krävs för att rengöra rör invändigt från all smuts.

 Tips när du ska städa ditt badrum

Det finns massor med husmorstips för städning av ett badrum. Här ger vi dig några bra tips som du kan porva på och se om de fungerar. Om du precis har renoverat ditt badrum så kanske du inte fått mörka fogar kring kaklet. Men om detta kommer så rengör dessa fogar med ättika 24%. Applicera ättikan på fogarna och låt det verka under någon timme. Använd en trasa eller tandborste och rengör fogarna som blivet mörka. Ättikan kan fungera till mycket annat som toalettstolen.